Webhop je v testovacej prevádzke A webshop teszt üzemmódban van
Späť do obchodu

Registrácia

Úzgin Űver - Patak LP

Úzgin Űver - Patak LP
€13,94

Úzgin Űver - Patak LP

Kód: 5999882870656
Úzgin Űver - Patak LP

Úzgin Űver - Patak LP

Az elmúlt években ritkán lehetett találkozni a kecskeméti Úzgin Űver zenekarral, de most új lemezzel, csupa új felvétellel jelentkezik a csapat. Az 1991-ben alakult együttes 8. albuma lesz az első, ami hanglemezen is kiadásra kerül. Az új lemezt a három alapító tag, Farkas Marcsi (hegedűs), Majoros Gyula (fúvós) és Homoki Péter (gitáros és a lemez producere) készítették. 

A lemezen hat új szám szerepel. A címadó szerzemény, a Patak, 16 percben hömpölyög, záró részében megidézi a régi elödzenekar, a 80-as években müködött NagyPalibi emlékét is. Elöször szerepel vendégénekes és igazi Dal Úzgin Űver lemezen, PollyFlow a Shirat HaYam című dalban énekel héber nyelven a Vörös-tengerről. 
Az Úzgin Űver esetében a hagyományos folkot éppúgy magunk mögött hagyjuk, mint a belőle kialakult világzenét - ezzel együtt persze ez a nyugodtan hömpölygő, pszichedelikus, egyszerre gazdagon és mértékkel építkező és hangszerelt folyamatzene számtalan műfajból és metódusból merít, és egy semmi máshoz nem hasonlítható ősi réteggel, valamint szokatlanul bársonyos érzelmi töltettel bír. Az elemeltség és a trendek semmibevétele külön is nagyon vonzóvá teszi, ráadásul a mélységekbe és megpróbáltatásokba való alászállás ilyen míves megszólalással percek alatt a koncentrált figyelem állapotába képes vonni. 

tracklist

Patak

Gázló

Shirat HaYam (feat. PollyFlow)

Sodrás

Örvény

Nádas

Meno značky: MANA-MANA
Kategória: Maďarské tituly - Magyar kiadványok
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť: Na dotaz
€13,94
Bezpečné balenie - Biztonságos csomagolás
Bezpečné balenie - Biztonságos csomagolás
Dodanie zdarma nad 100 EUR - Ingyenes szállítás 100 EUR felett
Dodanie zdarma nad 100 EUR - Ingyenes szállítás 100 EUR felett

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: