Prihlásenie
Užívateľ:
Heslo:


MASTODON: EMPEROR OF SAND, CD

Reszkessetek betörők-trilógia díszdoboz: DVD ( DVD)

Interpret:
Reszkessetek betörők-trilógia díszdoboz
Dostupnosť:
Nie je na sklade, Dodáme do 2-5 týždňov
Akciová cena:
12,34 €
Bežná cena:
12,99 €
Zľava::
5%
  Typ produktu:
DVD
Vydávateľ / Výrobca:
GHE
EAN:
8590548613982


Popis

Tartalom
Reszkessetek betörők!
Amikor Kevin szülei karácsonyi vakációra indulnak, egy apróságról megfeledkeznek: Kevinről! Ám a kissrác csöppet sem ijed meg attól, hogy magára marad a családi házban. Sőt, egyenesen élvezi a helyzetet. És a mulatság akkor lesz csak igazán kitűnő, amikor két betörő téved be hozzá. A rajzfilmeken felcseperedett Kevin ugyanis cseppet sem ijed meg tőlük. Százféle ravaszsággal, ötlettel és csellel úgy elbánik velük, hogy a bűnözők azt kívánják, bár mentek volna inkább ők is külföldre telelni!

Reszkessetek betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
Megint utazik a család, ám ezúttal már jobban figyelnek: el is jutnak együtt a reptérre, ahol a McCallister família nagy része felszáll a floridai járatra, Kevin pedig ismét elkeveredik és percekkel később már New York felé tart egy másik gépen. Kevin nem az a fiú, aki egy ilyen kis galibától kétségbe esne: egy kis csellel beköltözik a Plaza Hotel egyik lakosztályába és ismét élvezni kezdi a boldog egyedüllét nyújtotta előnyöket. Azonban ez a magány sem tarthat sokáig. A két frissen szökött betörőt - Kevin régi ismerőseit - ismét a fiú útjába sodorja a sors. Kevin felveszi a kesztyűt és nekilát kikészíteni a két csirkefogót.

Reszkessetek betörők! 3. 
Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között. A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett - és csak nyolc éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes…

Hang    magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), cseh (DD 2.0), lengyel (DD 2.0), török (DD 2.0)


TOPlist NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal Pricemania.sk – Porovnanie cien 0.048