Prihlásenie
Užívateľ:
Heslo:


MASTODON: EMPEROR OF SAND, CD

Manhattan: DVD ( DVD)

Interpret:
MANHATTAN
Dostupnosť:
Nie je na sklade, Dodáme do 2-5 týždňov
Akciová cena:
6,64 €
Bežná cena:
6,99 €
Zľava::
5%
  Typ produktu:
DVD
Vydávateľ / Výrobca:
GHE
EAN:
8590548611704


Popis

Tartalom
Mindössze két évvel az Annie Hall után Woody Allennek sikerült ismét egy filmtörténeti klasszikussal gazdagítani a világot. A Legjobb forgatókönyv kategóriában Oscar-díjra jelölt Manhattan Woody Allen más filmjeihez hasonlóan az emberi kapcsolatok mozgatórugóit keresi, miközben megalkotja a new yorki városrész filmes himnuszát, amely immár szinte elválaszthatatlan egységet képez Gershwin zenéjével.

A történet főhőse Isaac (Woody Allen), aki egy fájdalmas válás után úgy dönt, otthagyja jól jövedelmező tévés forgatókönyvírói munkáját és megvalósítja régi álmát: ír egy komoly könyvet. A könyv első fejezetében szeretett lakhelyéről, Manhattanről vallana, de az első bekezdésnél tovább soha nem jut. Körülbelül ugyanígy akad el folyton szerelmi élete is. Mindig csak az első bekezdésig jut, ahol megakad, megakasztják, vagy válságba kerül, és újra kell kezdenie mindent elölről. Felesége egy nő miatt hagyja ott: évekig tartó házasság után jött rá arra, hogy tulajdonképpen leszbikus.

Most, a 42 éves Isaac egy 17 éves fruskával randizik, ami épp elég lelkiismereti problémát okoz neki így is, és a helyzetet csak tovább bonyolítja, amikor megismerkedik legjobb barátja - az egyébként nős - Yale (Michael Murphy) új szeretőjével, Maryvel (Diane Keaton), aki legalább olyan idegesítő, agresszív és depressziós, mint Isaac maga...


TOPlist NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal Pricemania.sk – Porovnanie cien 0.055