Webhop je v testovacej prevádzke

DJABE - Live in Blue vinyl

DJABE - Live in Blue vinyl
Položka bola vypredaná…
Na dotaz
Kód: GR152
Značka: GRAMY-H KFT
€18,86
Kategória: Maďarské tituly
Položka bola vypredaná…

DJABE - Live in Blue vinyl

A Live in Blue kiadványsorozat LP változatának új, limitált kiadása a Quality Vinyl Project sztenderdjei szerint készült el. Az új, kibővített borító 16 új fotót és extra leírást tartalmaz.

A felvételek a Down And Up sztereó és surround turnék alkalmával készültek 2012 – 2014 között Magyarországon, Európában és Kanadában. Az előadásokhoz gyakran csatlakoztak a zenész barátok. Így a kiadványon jelentős szerep jutott a vendégeknek is. Steve Hackett gitározott a Genesisből, Gulli Briem ütőhangszeren és dobon játszott a Mezzofortéből, és a New Yorkban élő kanadai szaxofonos John Nugent (Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Woody Herman Orchestra) tette teljessé a vendégek listáját. A 2013. november 10-i Miskolci koncert különösen rendhagyó lett, hiszen a Miskolci Szimfonikusok is közreműködtek a programban.

A Live in Blue LP, a koncerteken szereplő mindegyik színpadi felállásból ad izgalmas ízelítőt. Hallható rajta a Djabe vendégek nélkül két kompozícióban. A Los Sipos a miskolci koncertből és a Life Spirit a 2014-es Óbudai Fesztiválról. Ez a két felvételt csak ezen LP-n lehet megtalálni a teljes Live in Blue kiadványsorozatot tekintve.
A Djabe Steve Hackettel játszik az Ace of Wands felvételén Miskolcról. Szintén Miskolcon készült a Jacuzzi és az Overnight Sleeper ahol Kovács Zoltán hangszerelte és vezényelte a szimfonikusokat. Szólistaként Kovács Sára fuvolázott, Steve Hackett gitározott.
A Djabe 2013-ban a PECSA Music Hallban rögzítette az LP anyagának többi felvételét, ahol Gulli Briem és John Nugent voltak a vendégzenészek. Ezek a darabok két hosszú egyveleg formájában adnak ízelítőt a zenekar pályafutásának első 20 évéből, hiszen a Take on-ig mindegyik stúdió albumról tartalmaznak kompozíciókat.

 

A lemezen szereplő előadók
Szilárd Banai – dobok
Tamás Barabás – basszusgiár
Attila Égerházi – gitár, ütős hangszerek
Ferenc Kovács – trombita, hegedű
Zoltán Kovács – billentyűs hangszerek
Gulli Briem – hang, djembe, shaker, dobok
John Nugent – tenor és szoprán saxofon
Miskolci Szimfonikus Zenekar

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: