Prihlásenie
Užívateľ:
Heslo:


GORILLAZ: HUMANZ CD

A bárányok hallgatnak: DVD ( DVD)

Interpret:
A bárányok hallgatnak
Dostupnosť:
Nie je na sklade, Dodáme do 2-5 týždňov
Akciová cena:
6,64 €
Bežná cena:
6,99 €
Zľava::
5%
  Typ produktu:
DVD
Vydávateľ / Výrobca:
GHE
EAN:
8590548612701


Popis

Tartalom
Clarice Starling (Jodie Foster) az FBI-akadémia fiatal reménysége váratlan és ugyancsak megtisztelő megbízást kap. Jack Crawford (Scott Glenn), az iroda egyik vezetője arra kéri a fiatal lányt, hogy segítsen nekik egy az egész országot félelemben tartó gyilkosságsorozat tettesének kézrekerítésében.

A gyilkos - akit a szenzációéhes bulvársajtó Buffalo Bill-ként (Ted Levine) emleget - fiatal nőket gyilkol meg és lenyúzza a bőrüket! Crawford szerint van valaki, aki nyomra vezethetné az egyelőre sötétben tapogatózó FBI-t.

Ez a valaki nem más, mint Dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins), a zseniális pszichiáter, aki mellesleg szintén pszichopata sorozatgyilkos és egy ideje egy kiemelten biztonságos cellában élvezi az FBI vendégszeretetét. Crawford elmélete szerint egy hamvas, ártatlan, de intelligens lány talán szóra bírhatja az egyébként megtörhetetlennek tűnő emberevő szörnyeteget.

Az idő sürget: újabb és újabb megcsonkított áldozatok bukkannak fel és úgy tűnik, Buffalo Bill ezúttal egy szenátor lányát is elrabolta.

Minden idők egyik leghátborzongatóbb thrillere öt Oscar-díjat nyert, köztük a legjobb film, a legjobb rendezés, valamint a legjobb férfi és női főszereplőnek járó díjat!


TOPlist NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Predpredaj vstupeniek v sieti Ticketportal Pricemania.sk – Porovnanie cien 0.048